Nördlingen
Wirtshaus Meyers Keller
Wirtshaus Meyers Keller
Marienhöhe 8
86720 Nördlingen
phone: + 49 (0) 9081 / 4493
phone: + 49 (0) 160 / 1501747
fax: + 49 (0) 9081 / 24931
restaurant@meyerskeller.de
www.meyerskeller.de
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contactHouse tip
Description:
Das Wirtshaus Meyers Keller ist eines der renommiertesten Häuser in Bayerisch-Schwaben und weit über die Grenzen Bayerns hinaus bekannt. Seit 25 Jahren stehen wir für gehobene Gastronomie und tragen seit fünf Jahren einen Michelin-Stern. Patron Joachim Kaiser (Juli 2011 „Koch des Monats“ im Magazin „Der Feinschmecker“) steht für zwei Küchenstilrichtungen: die Regionalküche, also Kochen mit herdnah gewachsenen Produkten, ganzheitliche Verarbeitung, die Wiederentdeckung alter Handwerkstraditionen kombiniert mit neuesten Gartechniken. Seine Kreativküche bedeutet Kochen ohne Einschränkung, beste Produkte aus der ganzen Welt, spannende Gerichte, aromendicht, kreativ in der Zusammenstellung, abgestimmt auf den Eigengeschmack der Gerichte. Serviert in Amuse-Gueule-Menüs als Geschmacks-Erlebnis-Küche pur.
Hours of operation:
standard opening hours:
18:00 - 24:00
18:00 - 24:00
18:00 - 24:00
18:00 - 24:00
18:00 - 24:00
Hot kitchen:
11:30 - 14:0018:00 - 22:00
Facilities:
Cosy, Elegant, Family-friendly, Up-market
Children :
Baby changing table, High-chairs, Colouring set, Playground, Toys, Children welcome
eating habits and allergies:
Gluten free food, Lactose free food, Vegan food
Culinary specialities:
Evening meal, Fish specialities, Game specialities, Lunch menu, Regional specialities, Seasonal dishes
Languages :
We speak English, We speak French
Payment options:
American Express, EC-Card / Maestro, Mastercard, Payment in cash, Visa
Capacity:
Number of auxiliary rooms: 2
Number of seats in auxiliary rooms: 22/70
Groups of up to 160 persons
Number of seats inside: 130-160
Number of seats outside: 70
Special features:
Catering, Dogs welcome, Hiking trails close at hand, Farm shop selling own products, Adjacent car park, Patio, garden, We mainly use regional products, Reservations recommended
Style of cuisine:
Mediterranean, Regional
Map & Directions
Awards

www.varta-guide.de


20 points
12 out of 20 = Conventional, good cuisine without special ambitions (1 toque)
14 and 13 out of 20 = very good restaurant offering a wide range of dishes (2 toques)
16 and 15 out of 20 = excellent culinary skill and quality (3 toques)
17 out of 20 = top quality and consistency (4 toques)
18 out of 20 = exceptional culinary art and creativity (4 toques)
19 out of 20 = ground-breaking, outstanding kitchen performance (5 toques)
20 out of 20 = exceptional quality, never yet awarded in Switzerland

www.schlemmer-atlas.de

1 "F" = kitchen and / or comfort of the average
2 "F" = very good food, good service, pleasant ambience
3 "F" = Creative cuisine, good service, ambience remarkably
4 "F" = outstanding cuisine and service, ambience and great comfort
5 "F" = perfect in every way
www.der-feinschmecker.de